6 Aralık 2015 Pazar

Karakalem çizim kalemleri ve kısa bilgilendirme


Karakalemde kullanılan malzemeler

Wolffs Karbon Kalemleri
Wolff Karbon Kurşunkalemler mevcut en iyi çizim ve eskiz kalemleri olmak birçok sanatçı tarafından kabul edilmektedir.
Wolff Karbon Kalemler grafit ve kömür hem avantajı sunuyoruz. Onlar sanatçı hayır sert lekeler, onların sürekli pürüzsüz dokusu ile kolayca ve akıcı kadife siyah çizgiler çizmek için izin verir. Bunlar B, 2B, 4B ve 6B mevcuttur

Picture


Sanford Abanoz Tasarım 14420
Bu benim en sevdiğim Pencils.World en popüler simsiyah çizim kalem biridir. , Düzen çalışmaları eskiz ve çizim için üstün. Büyük göbek çapı simsiyah, karalamalar, skeçler, ve kalem çizimler ekstra pürüzsüz hatları sağlamak için en kaliteli grafit yapılmış

Picture


STAEDTLER® Mars® Lumograph® 100
Formül sırrı - kalem dünyaca ünlü olduğunu!
Staedtler Mars Lumograph 100 kalem bir simgedir. Bir film bir sanatçı çizimi göstermektedir zaman sık sık değil aktör düzenliyor tanıdık mavi Mars Lumograph 100 var.

Picture


Faber-Castell 9000
Şüphe piyasada bulunan en kaliteli kalemler biri olmadan 1905 yılından beri klasik kalem.
Alay renkleri gibi orman yeşili: 1905 yılında devrimci yeni bir kalem için yaptığı planı ortaya koymak eski Muhafızları subayı tarafından verilen emir oldu, Alexander von Faber-Castell Kont. Bölümünde altıgen, bu bir sır yeni bir süreç kullanılarak sertlik hiçbir az 16 sınıflarda üretilen yüksek kaliteli bir kurşun ile donatılmış bir eğimli masası, kapalı rulo olmaz ki. Kalem, bir yüzünde altın harflerle damgalı isim castell 9000, verildi.

Picture


Picture

Picture

Tombow Mono 100
Çoğu kullanıcı için MONO 100 şimdiye kadar yapılmış en iyi kalem olduğunu. Yumuşak dokunuş yazma, kırılmaz yüksek yoğunluklu grafit kurşun ve mükemmel bir boya. Dünya genelinde ressam, tasarımcı, öğrenciler ve diğer profesyoneller arasında son derece popüler.

MONO 100, karanlık, yüksek kaliteli kurşun diğer kalite kalemler göre daha iyi bir kontrast verir.

Altın bloke yazma ve boya daldırma ucuna özgü beyaz şeritli siyah boya kaplama, parlak.

HB, B, 2B, 3B, 4B, 5B, 6B, F, H, 2H, 3H, 4H: Şimdi mevcut değildir.


__________________________________________________________________
__________________________________________________________________

Derwent Onyx
Bunlar Kalem harikası vardır.
Karanlık skeçler Siyah grafit kalemler idealdir
Derwent Onyx pürüzsüz karanlık grafit yapılmış ve Grafik 9B daha koyu yoğun, zengin, simsiyah tonları, arttırır. Sayesinde olmayan ufalanan doku, 4mm geniş çekirdek netlik ve ince bir noktayı tutma kapasitesine sahiptir. Bu hızlı ifade skeçler yanı sıra ayrıntılı teknik ve mimari çizimler için eşit derecede iyi yapar. Koyu tonları artan basınç uygulanarak inşa edilebilir. Daha hafif, daha ayrıntılı sanat için daha az basınç uygulayın. İki sesleri, Orta ve Koyu mevcuttur.

Picture


Lyra Orlow-Techno 6300
Bu kalemler hiç grafik, tasarım, güzel sanatlar ve mimarlık yüksek talepleri karşılamak için grafit yazma ve Çizim kalemi use.Excellent istiyor yumuşak arasındadır. Bu kalemler yüksek kırılma direnci ile karakterize edilir.

Picture


Derwent Grafik
Çizim stili veya medya tercihi, bazı geleneksel, yüksek kaliteli grafit kalem gerekir ve Derwent Grafik daha iyi bir yelpazede bulamazsınız tools.Whatever aralık Sanatçısı Top. Bu yüksek kaliteli kalem, yumuşak, lekeli 9B bir keskin olmayan cızırtılı 9H gelen, derece geniş bir seçim üretilmektedir. Altıgen varil tutmak kolaydır ve kalem ideal bir seçim yapmak, iyi bir noktaya keskinleştirir.

Picture


Pentel Hi-Polymer Ain Kalem Kurşun - 0,5 mm - 4B
Bunlar en iyi Mekanik Kalem piyasada açar ve benim favori onlar kadar pürüzsüz, kullanımı ve simsiyah tones.The Hi-Polymer açar onların 0.5mm çap süper güçlü üretmek ve çok koyu ince detay çizimleri için dayanıklı .Perfect kırmak için vardır .

Picture


Cretacolor Nero
Bu çizim kalem yağ bazlı ve therefrore suya dayanıklıdır. Yoğun siyah bir çizgi gerektiğinde Bunlar genel çizimi ve çizim için mükemmel. Tone.Cretacolor Nero çizim kalemler çeşitli bir kaç yoğunluklarda mevcuttur çalışan profesyoneller için öğrencilerin sanatçılar arasında popüler.
  , Eskiz çizim ve boyama için ideal, aynı zamanda kolayca renkli pastel ile birleştiriyor.
  Nero kalemler doğal yağlı mumlar içeren akılda sanatçı ile tasarlanmış, onlar suya dayanıklıdır ekstra pürüzsüz, parlak vuruş üretir. Beş kurşun sınıflarda kullanılabilir.

Picture


Prismacolor Col-Sil Silinebilir Renkli Kalem, Siyah (20048)
Prismacolor Col-Sil, silinebilir renkli kalem, o kadar kolay bir renk ya da bütün bir renk düzenini silmek için yapar renkli düzenleri ve tasarım için mükemmeldir. Bu kalem, genellikle animators.Prismacolor .col-silmek kalem tarafından kullanılan siler kolayca iyi akar ve bir stong, orta sayılık farkı bulunmaktadır. Illüstrasyon, animasyon ve ofis uygulamaları için idealdir. Olmayan Fotoğraf Mavisi olmak üzere 24 açık stok renkleri mevcuttur.

Picture


Prismacolor Col-Sil Silinebilir Renkli Kalem, Siyah (20048)
Prismacolor Col-Sil, silinebilir renkli kalem, o kadar kolay Bir renk ya da bütün, Bir renk düzenini silmek Için yapar renkli düzenleri tasarım Için mükemmeldir ettik. Bu kalem, GENELLİKLE animators.Prismacolor .col-silmek kalem Tarafından Kullanılan siler kolayca iyi akar Bir Stong ettik, orta sayılık farkı bulunmaktadır. Illustrasyon, animasyon ettik ofis Uygulamaları Için idealdir. Olmayan Fotoğraf Mavisi olmak uzere 24 açık stok renkleri Mevcuttur.

Picture


MAPED Siyah Peps 2B
Bunlar MAPED, Fransa'nın yüksek kaliteli sanatçının kalemler vardır.
Siyah Peps 2B kenarları ve gölgeleme çizim için ideal yumuşak, karanlık sınıf vardır.
Bu kalem (herhangi bir normal bileyicili bilenmiş edilebilir maksimum konfor için bir üçgen biçimli bir profile sahip
Picture


Conte PIERRE NOIRE SİYAH Sketching Kalem
Eşsiz yumuşaklık fantastik bir çizim kalem. Bu sadece varil bıçakla bilenmiş olması tavsiye edilir. Kurşun bir kazıyıcı ya da zımpara ile şekillendirilmiş olmalıdır. Siyah zengin ve mat, çok yoğun olduğunu.

Picture


Daler-Rowney Sanatçılar Grafik
Bu kalem kullanarak onlar kadar düzgün kadife ile çizim gibi, bunlar, güvenilir bileme nitelikleri grafit düzgün gölgeleme illüstrasyon, tasarım, ince sanat için bu ideal kalem yapma kullanın benim favourites.Daler Rowney Artists 'Grafik Kalemler başka ve mimarisi gösterilmektedir.Tapınak grafit açar güzel siyah lekeli doğal kaplama ile sağlam, altıgen ahşap varil kaplı.

9B, 8B, 7B, 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, F & 2H: Set notları içerir

Picture


Toplam 12 LYRA Rembrandt Sanat Özel Kalem Seti
Set çizim Bu metal kutu sanatçı çizim ve çoklu çizim yüzeylerde seçenekleri çizim geniş bir yelpazede sunan oniki ayrı kalemler bulunmaktadır. Set içerir: kırmızı tebeşir kalemler iki tonları, sepya kalemler iki tonları, bir beyaz tebeşir kalem, bir siyah tebeşir kalem, tek kömür kalem, bir karbon kalem, tek grafit aquarelle kalem, tek Titan HB ağaçsız kalem ve bir Titan 6B ağaçsız kalem.

Picture


LYRA Rembrandt Karbon Kalem
LYRA Rembrandt sanatçı temini ciddi sanatçılar için üstün ürünlerdir. LYRA Rembrandt Karbon Kalemler kalın, gevrek keskinlik için hassas nitelikleri, orta tonları orta veya sert yumuşak beş sınıflarda bir dizi kullanılabilir dayanıklı kalemler vardır. Bunlar yağ kalemler uzandı dolayı karbon gücüne resminize derinlik ekleyin. Onlar grafik, tasarım ve sanat sürekli talepler için idealdir. Bu kalem AP toksik olmayan sertifikalıdır. Draw eskiz tasarım Lyra sanatçı ürünleri ile yaratıcılığınızı güçlendirmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder